Zullen we een keer afspreken?

Waarschijnlijk tobt u al langer met de leerproblemen van uw kind. Voordat ouders bij mij komen, zijn er vaak al de nodige gesprekken met onder andere de school geweest. Honderden ouders gingen u al voor.

Wilt u meer weten over welke hulp ik uw zoon of dochter kan bieden of wilt u een afspraak maken? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op. Ik vertel u graag wat ik voor u en uw kind kan betekenen.

Reken + Taal praktijk ik leer het
M. Kemper-Broeks
Langkamp 6
7721WP Dalfsen 

Mobiel: 06-34994462
E-mail: info@ikleerhet.nl
LBRT: 162550
KvK: 54833302

Soms ben ik niet in de gelegenheid om u gelijk te woord te staan. Spreekt u dan een boodschap in, ik streef ernaar om zo snel mogelijk contact met u op te nemen (met uitzondering van het weekend en schoolvakanties). 

Er is ruime parkeergelegenheid en de praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. 
De bushalte bevindt zich op loopafstand (buurtbus 591 of streekbus 167).

Graag de auto parkeren aan de linker kant van de oprit, de rechter kant is de oprit van de buren. 

Contactformulier

 

Privacy
Als u mij een vraag stelt is het soms nodig om een andere organisatie te betrekken bij de beantwoording van je vraag. De gegevens die ik dan deel met die organisatie gebruiken zij alleen voor de beantwoording van je vraag. Bekijk het privacybeleid voor meer informatie over gegevensverwerking.

Remedial Teaching

Bij remedial teaching gaat het om het toepassen van pedagogische en/of didactische hulp en begeleiding, aan kinderen bij wie de ontwikkeling op school niet naar verwachting verloopt.

Bijles

Bijles bestaat uit het herhalen van leerstof die een kind moeilijk vindt. Er wordt daarbij uitgegaan van de methodes die op school gebruikt worden.

Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding bestaat uit persoonlijke begeleiding op agendagebruik, beter leren plannen, het maken en leren van actueel huiswerk, het aanbrengen van structuur en hoe te leren in het VO.

Zowel ouders als scholen kunnen mij inhuren. Afzeggen kan tot 24 uur van tevoren per mail of telefoon. Anders wordt de les in rekening gebracht.
Reken + taal praktijk Ik leer het is aangesloten bij de Landelijke Beroepsvereniging voor Remedial Teachers (LBRT)