Stel uw hulpvraag

U of uw school signaleert iets, maar het is niet helemaal duidelijk wat het is en waar u hiervoor terecht kunt. Meestal is het zo dat een van de ouders mij telefonisch benadert. Het visitekaartje met mijn gegevens hangt soms al enkele maanden op de koelkast; het kwam er niet van contact met me op te nemen. Als je de hobbel eenmaal genomen hebt blijkt het maar wat fijn te zijn om je verhaal met mij te delen. Omschrijf uw zorgvraag hieronder en ik neem vervolgens contact met u op.

Juf Marloes

 

Privacy
Als u mij een vraag stelt is het soms nodig om een andere organisatie te betrekken bij de beantwoording van je vraag. De gegevens die ik dan deel met die organisatie gebruiken zij alleen voor de beantwoording van je vraag. Bekijk het privacybeleid voor meer informatie over gegevensverwerking.

Kennismaken met ouders en kind

Als we merken dat de klik er is,  dan nodig ik jullie samen met je zoon of dochter uit in de praktijk. Daar praten we verder, en luister ik naar het verhaal van jullie kind. Aan dit intake gesprek zijn geen kosten verbonden. We bespreken hoe ik jullie kind het beste kan helpen. Denkt jullie kind in plaatjes en beelden, dan moet de instructie visueel zijn. Sommige kinderen leren door handelend bezig te zijn, terwijl anderen het meest gebaat zijn bij korte eenduidige instructies.

Ieder kind verdient een persoonlijke aanpak. Als we besluiten samen in zee te gaan, doe ik een begeleidingsvoorstel, en kijken we naar een geschikte dag en tijd waarop de begeleiding zal plaats vinden.

Omdat ik het erg belangrijk vind een goed contact met de school te onderhouden, zal ik jullie vragen of ik contact op mag nemen met de leerkracht of Intern Begeleider.  Natuurlijk respecteer ik het als je dat om wat voor reden dan ook liever niet wilt.

Als er meer onderzoek nodig is, om een helder beeld te krijgen dan kan ik verschillende onafhankelijke toetsen afnemen. Als mijn hulp niet toereikend is zal ik altijd doorverwijzen naar een andere gespecialiseerde deskundige.

Zowel ouders als scholen kunnen mij inhuren. Afzeggen kan tot 24 uur van tevoren per mail of telefoon. Anders wordt de les in rekening gebracht.
Reken + taal praktijk Ik leer het is aangesloten bij de Landelijke Beroepsvereniging voor Remedial Teachers (LBRT)